Ruilen en Retourneren

Het kan voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent met jouw bestelling. Dat is jammer, maar kan natuurlijk gebeuren. Retourneren van de producten is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor de rekening van de klant.

Let op: gepersonaliseerde producten kunnen niet retour genomen worden. 

Onder gepersonaliseerde producten worden alle producten verstaan die bedrukt of bestickerd worden met naam of tekst en planken die gebrand worden met een opdruk naar eigen wens. 
In het geval van een productie- of drukfout kan binnen 14 dagen contact opgenomen worden middels contactformulier of e-mail. Indien na deze termijn contact opgenomen wordt over een productie- of drukfout kan hier helaas niks meer mee gedaan worden. Controleer dus altijd goed jouw bestelling bij binnekomst. 
 

Retourneren

Check allereerst of jouw product aan de retourvoorwaarden voldoet: 
- het product dient onbeschadigd te zijn. 
- het product dient in orginele verpakking teruggezonden te worden 

Stuur een mail naar: retour@voordehep.nl en vermeld hierin het product wat je wilt retourneren en de reden van de retour. 

Verpakt het artikel in de orginele verpakking. 

Je ontvangt een mail waar je een retourlabel dan downloaden. Let op, de kosten zijn voor eigen rekening en je dient deze eerst af te rekenen voor je het retourlabel kan downloaden. 

Plak de label op het pakket en breng hem naar het dichtstbijzijnde PostNL pakketpunt. 

Zodra je retour is ontvangen ontvang je binnen 14 dagen je aankoopbedrag terug op jouw rekening. 


 

© 2021 - 2023 Voor de HeP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel