betalen, verzenden en levering

Betaalmethoden
De onderstaande betaalmethoden zijn momenteel te gebruiken in de webshop: 

iDeal: Veilig betalen in jouw eigen online bankomgeving

Creditcard: Veilig betalen in jouw vertrouwde internetbetaalomgeving. 

Verzendtijd

Bestellingen met producten die met de hand worden  gemaakt hebben een langere verzendtijd dan 'kant en klare' producten. 

Handgemaakte producten kunnen een verzendtijd hebben van 5 tot 7 werkdagen, tenzij anders aangegeven bij de productinformatie van het product zelf. 

Overige, niet handgemaakte producten kunnen een verzendtijd hebben van 1 tot 3 werkdagen, tenzij anders aangegeven bij de productinformatie van het product zelf. 

LET OP: wanneer je verschillende producten bestelt, houd dan altijd rekening met de langste verzendtijd. Wanneer je een product met kortere verzendtijd eerder wenst te ontvangen, dien je dit product apart te bestellen en afrekenen. 

Wanneer een pakket aan PostNL wordt overhandigd, hebben wij geen invloed meer op de levertijd. In drukke periodes kan het langer duren tot het pakket binnen komt. 

Verzending

De bestellingen worden vanuit Nederland verstuurd met PostNL. Indien het past zullen producten verzonden worden in een brievenbusdoosje. Zo niet, dan zal de bestelling als pakketpost verzonden worden. Wij hanteren een vast verzendtarief van €4,25 voor zowel brievenbuszendingen als pakketpost. Bestellingen boven de €75,00 zullen gratis verzonden worden. 
Voor zowel brievenbuszendingen als pakketpost zal via de mail een track & trace code verzonden worden, zodat je jouw pakket kan volgen. 

Op dit moment worden er (nog) geen bestellingen naar het buitenland verzonden. 

 

© 2021 - 2024 Voor de HeP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel